2011. november 1., kedd

Játék 3 - Fontos!

Sziasztok!
Elindítottam egy újabb New Sun játékot, ami hasonló elveken alapul, mint az eddigiek. Ha van kedvetek, nézzétek meg és játszatok. Egy Nessie és Jacob novella a nyeremény, amit akár már jövő hét kedden reggel olvashattok is - persze csak bizonyos pontszám összegyűjtése fejében. :)

A JÁTÉK részleteiért és az abban való részvételhez kattintsatok IDE!

Fontos!

Akik részt vesznek a játékban, azok először is jó alaposan olvassátok el a feltett kérdéseket (figyeljetek a többes számra!), majd a válaszokat CSAKIS a blogon található információk alapján válaszolják meg! (Kivételt egyedül a 12. kérdés képez, amiről ugyan szó esik a történetben, de mivel a teljes nevet kértem, így ott az internet segítségét is lehet használni.)

A kérdések megválaszolásához a blog összes bejegyzését fel lehet használni! Nem csak a New Sun Bells szemszögéből íródó történetet, a Pillanatképeket és a Kiegészítő-novellákat, de az oldalsávot, a Galériát és az Érdekességek bejegyzést is. Még egyszer hangsúlyozom, A BLOGON MINDEN VÁLASZ FELLELHETŐ!

Nem kellenek kisregények - bár írhattok, ha szeretnétek -, egyszerű és tömör válaszok elegendők a pontok begyűjtéséhez, VISZONT a kérdéseket azért pontosan válaszoljátok meg!

És csak, hogy lássátok, nem vagyok kegyetlen Jane Volturi, kivételesen megengedem, hogy egy résztvevő többször is leadja tippjeit - persze azért nem a végtelenségig szól ez az ajánlat, hiszen akkor követhetetlen lenne!
Amennyiben módosítani szeretnétek, azt a kommentben kérlek, jelezzétek felém!
(Ha esetleg valaki nem mentette volna el magának a már beküldött válaszait, és szeretne módosítani rajtuk, az dobjon meg egy mailel és arra a címére elküldöm az általa elküldött válaszokat. Mail címem a szokásos: j.k.carmen369@gmail.com)


Sok sikert kívánok minden részvevőnek! :)
És ne feledjétek, a játék bejegyzés végén két ízelítő található, amikhez meg jó olvasást kívánok! :)

Pusz, Krisz

ui.: Szerdán nem vagyok gép közelben, így nem tudom azonnal jelezni, hogy ki küldött tippet, valamint a módosításra benyújtott kéréseket is csak csütörtökön tudom teljesíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése