2010. szeptember 24., péntek

New Sun - Sunrise - 7. fejezet



7. A KELLEMETLEN ISMERETLEN


MEG FOG CSÓKOLNI! Meg fog csókolni! – mondogattam magamban mantraként, miközben lehunyt szemmel vártam, hogy megérezhessem édes ajkait enyémeken. Bár nagyon is vágytam rá, valahol kissé féltem is tőle, de úgy gondoltam csak épp annyira, mint miden lány, az első igazi csókjától. Éreztem bódító, hűs leheletét arcomon, mely mintha csak simogatott volna, és melytől úgy véltem menten megbolondulok.

Kérlek, add, hogy megcsókoljon, és hogy többet érezzen irántam, mint barátság. Kérlek Istenem! – fohászkodtam az Úrhoz, de mikor eltűnt az arcomat simogató, édes lehelet, már tudtam, baj van. Félve mertem csak kinézni pilláim alól, de nem láttam mást, csak háta ívét, ahogy kitérve, az asztalhoz hajolt mellettem. Aprókat lélegezve próbáltam lenyugtatni magam, mert igencsak a sírás szélén álltam.

Mégis mit gondoltál, Bells? Azt hitted, azok után, hogy többször is elmondta már neked, csak barátként tekint rád, majd egyszerűen megcsókol? A barátok nem szoktak csókolózni, és egyébként is, mit akarhatna éppen tőled. Ne álmodozz, Bells! – mondta egy szemernyi sajnálat nélkül belső hangom, miközben ő is jól tudta, hogy ez lehetetlen, hiszen szívem már most is mérhetetlenül szerette Edwardot.

Miután visszaegyenesedett, két lépést hátralépett, majd felém nyújtotta a kezében tartott díszdobozkákat. Arcán némi zavar látszódott, melytől azt hittem, menten elsírom magam. Teljesen egyértelmű volt, hogy félreértettem őt, és hogy erre valószínűleg már ő is rájött, sőt arra is, hogy mit hittem, és most nem csak kellemetlenül érzi magát, de még meg is ijesztettem reakciómmal. Hogy is képzelhettem, hogy egy olyan fiú, mint ő többet akarhatna tőlem barátságnál. Hiszen Nessie is megmondta, ő egy különleges lányt érdemel, én pedig cseppet sem voltam az.

Gyorsan elvettem az ékszeres dobozkákat, ezzel is leplezve kezeim remegését, mely úgy éreztem, kezd átterjedni egész testemre, majd tekintetem is rájuk szegeztem.

– Az Belláé – mondta, miközben kinyitottam a felső fekete, selyemmel bevont dobozt.

– Ez… ez csodálatos – mondtam akadozó lélegzettel, mikor megláttam a három, nagyobbacska kék topáz ékkövekkel díszített, ezüst nyakéket. – Nagyon szeretheted őt – néztem fel rá önkéntelenül is.

– Mintha csak az anyám lenne! – húzta mosolyra száját, majd egy pillanattal később megköszörülve torkát folytatta. – Az pedig Nessie-é – mutatott a másik tartora. Bólintottam, majd gyorsan átadtam neki Bella ajándékát, hogy megnézhessem a másikat is, de közben persze ügyeltem rá, hogy még véletlenül se érjek a kezéhez.

– Egyszerűen nem találok szavakat – hüledeztem, mikor megláttam Nessie, négy kisebb, vörös rubinttal kirakott, szintén ezüst nyakékét. Annyira álomszép volt mindkettő, látszott, hogy Edward nagyon szereti a testvérét és Bellát.

– Remélem, nekik is tetszeni fog – mondta kissé bizonytalanul.

– Biztos vagyok benne. Nessie ennek is biztosan nagyon fog örülni.

– Hogyan? Nessie mondott neked valamit? – kérdezte hirtelen, és arcomat mohó kíváncsisággal kezdte fürkészni.

– Felejtsd el, nem mondtam semmit! – ráztam a fejem, amint rájöttem, hogy elszóltam magam.

– Már késő! Szóval, mit mondott? Felelj, Bells! – követelte keményebb hangon, ami emlékeztetett a másik énjére, amitől kissé tartottam, majd mikor ezt valószínűleg ő is észrevette, újra könnyed, bársonyos hangján szólt hozzám. – Kérlek, Bells! Mit mondott neked Nessie?

– Csak a kívánságát.

– A kívánságát? – értetlenkedett. – És mégis mi lenne az?

– De kérlek, ne áruld el neki, hogy elkotyogtam, bár igaz azt mondta nem titok. Biztos vagyok benne, hogy csak félt szóbahozni neked a dolgot.

– Mondd már!

– Nessie azt kívánta, hogy… – kezdtem bele, de úgy fájt a mellkasom, amiért az a lány, aki egyszer majd boldoggá teszi őt, nem én leszek, hogy alig bírtam befejezni. Jól tudtam, hogy Edward és Nessie is megérdemli, hogy ez a kívánság teljesüljön, így mélyet sóhajtva – és lenyelve könnyeimet – folytattam –, hogy találj végre magadnak egy olyan lányt, aki mellett boldog lehetsz – böktem végül ki, de úgy tűnt nem okoztam neki túl nagy meglepetést.

– Tudod, Nessie hajlamos rá, hogy túlzásba vigye az aggódást, de te ne is foglalkozz ezzel.

– Ő csak azt szeretné, hogy boldog légy – mondtam egész halkan. Méghogy túlzásba viszi az aggódást?! Egyszerűen csak szeret téged. Szegény Nessie, a saját boldogsága helyett ő inkább önzetlenül a tiédet kéri, miközben te meg sem érdemled ezt – vágtam a képébe, de csak magamban, mert képtelen voltam őt hangos szóval hibáztatni. De persze mindemellett, még ha így is viselkedett – ami nem volt szép dolog a testvérével szemben –, én akkor sem tudtam kiábrándulni belőle. Ahhoz már túlságosan is szerettem, még ha csak egy hete is volt, hogy ismertem. – Azt hiszem, ideje lenne indulnom, holnapra még leckém is van – mondtam, mikor már kezdett kissé kínossá válni a csend. – Holnap majd találkozunk, és akkor megbeszéljük, hogy mikor fejezzük be a kidolgozást.

– Rendben. Kikísérjelek, vagy előbb még beugrasz a lányokhoz?

– Elköszönnék tőlük – feleltem.

– Akkor a kocsidnál megvárlak – mondta, majd miután beleegyezően bólintottam, elhagytam a szobát.

– Gyere be! – jött a válasz, miután bekopogtam Nessie ajtaján. Kissé félve mertem benyitni, majd egy lépés után meg is álltam, nem mentem beljebb. – Csak nem máris menni készülsz? – kérdezte, mint aki pontosan tudja, mit is akartam mondani.

– Elfáradtam és holnapra még van tanulnivalóm is. Ne haragudj! – néztem rá bocsánatkérően.

– Rendben, ahogy akarod – sóhajtott keserűen. Nem akartam megbántani vagy ilyesmi, így fájt, hogy mégis megtettem. – Kikísérjelek?

– Nem szükséges, Edward már vár odalent.

– Értem. Akkor holnap találkozunk.

– Igen, holnap – helyeseltem, majd elvéve Alice-től a szatyrokat, melyeket felém nyújtott, elköszöntem, majd lefelé vettem az irányt.

Még csak épphogy elértem a lépcsőt, halk nevetést hallottam kiszüremleni Nessie szobájából. Hát ez remek! – bosszankodtam magamban, mert volt egy olyan sejtésem, hogy rájöttek a kis titkomra, és most rajtam nevetnek. Valószínűnek tartottam, hogy olyan furcsa képet vághattam, amikor megmondtam, hogy Edward kísér ki, hogy semmi kétségük nem maradt. Egyszerűen képtelen voltam rendesen eltitkolni az érzéseimet, főleg ha a közelében voltam, így ha valaki egy kicsit is jobban figyelt, akkor rájöhetett az igazságra, ahogy most a lányok is. Csak reménykedni mertem, hogy nem mondják el Edwardnak, mert azt képtelen lennék elviselni, ha az érzéseim miatt – melyeket jól tudtam, ő nem viszonoz – eltávolodna tőlem. Vagy ami még rosszabb, végleg elveszteném a barátságát, hiszen ki tudja, hogyan reagálna, ha már attól, hogy azt hittem, meg akar csókolni, olyan furcsán viselkedett.

Nem, az nem lehet, nem veszíthetem el Edwardot, még ha csak barátok is lehetünk, és semmi többek – zártam le magamban a témát, miközben kiléptem a házból, és még mielőtt megláthattam volna Edwardot, ami persze csak még biztosabbá tett benne, hogy bármi áron, de a közelében kell maradnom.

Miután gyorsan elköszöntem tőle, hazafelé vettem az irányt. Bár még csak alig pár perce volt, hogy elváltunk, én már most a holnapot vártam, hogy újra láthassam. Szánalmas – gondoltam. Otthon aztán, amint beléptem az ajtón, rögvest megcsapott a konyhából terjengő sült csirke illata.

– Szia! – köszöntöttem apámat. – Anya?

– Szia, kicsim! Anyád elment vásárolni. Gyere, ülj le, és egyél te is, valami mennyei – mormolta teli szájjal.

– Igen, gondolom, de nem vagyok éhes. Nessie-vel vettünk egy óriás pizzát, az elég is volt.

– Rendben. Viszont jó is, hogy szóba hoztad Cullenéket, mert úgy vélem, azt a múltkori beszélgetést ideje lenne befejezni, főleg még mielőtt édesanyád hazaérne.

– Megkért téged, hogy ne beszélj Edward ellen, igaz? – jöttem rá azonnal a dolgok nyitjára. Nem válaszolt, de nem is kellett, mert a hallgatása is csak az én igazam bizonyította.

– Bells, tudom, hogy már mindjárt tizenhét vagy, aztán már csak egy év, és teljes körű felnőttnek fogsz számítani. Tudom, hogy mennyire nehéz, és egyben meghatározó is a fiatalok számára ez az időszak, és ne hidd, hogy ezzel csak orvosként vagyok tisztában, hiszen egyszer én is voltam kamasz – kezdett bele ismét hegyi beszédébe. Sejtettem, bármilyen körítést is találjon most ki, a lényeg ugyan az lesz, mint múltkor, de ahogy akkor sem, most sem fog érdekelni, hiszen még az ő kedvéért sem vagyok hajlandó lemondani Edward barátságáról. – Tisztában vagyok vele, hogy ilyen korban a hormonok túltengnek bennetek és, hogy ez mennyi döntéseteket befolyásolja, de éppen emiatt nem szabad elkapkodni a dolgokat. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy az a helyes, amit megtenni készülsz, de később nagyvalószínűséggel megbánnád. Kérlek, hallgass rám, apaként mondom neked, ne hagyd, hogy a hormonjaid irányítsanak, ahogyan azt se, hogy valaki befolyásoljon.

– Gondolom a valakit úgy érted, hogy Edward – mondtam keményebb hangnemet megütve, mert dühös voltam, amiért ennyire rossz véleménnyel van arról a fiúról, akit szívből szeretek.

– Kicsim, én csak féltelek, édesanyáddal együtt. Nem szeretném, hogy esetleg elkapkodj olyan dolgokat, amiket később megbánhatsz majd, vagy amiknek esetleg komolyabb következményei is lehetnek. Még fiatal vagy, ráadásul neked most még az a fő feladatod, hogy tanulj. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem barátkozhatsz fiúkkal is, csak azt, hogy várj még a komolyabb dolgokkal.

– Befejezted? – kérdeztem kissé ingerülten.

– Majdnem. Bells, te is jól tudod, hogy mit gondolok a fiú-lány közti barátságról. Szerintem olyan nem létezik, hiszen az egyik fél, és többnyire a fiú, mindig többet akar a kapcsolattól. Lehet, hogy ami eredetileg barátságnak indult, az később átváltozik szerelemmé, de ne feledd, a testi vágy és a szerelem nem egy és ugyan az a dolog – vitte lejjebb a hangsúlyt mondandója végén, így tudtam befejezte.

– Először is értsd meg végre, te és anya is, hogy Edwarddal mi csak barátok vagyunk, és ez így is marad. Ő egy igazán kedves és rendes fiú, és ha még úgy is lenne, ahogy gondolod, és akarna tőlem valamit, amitől egyébként nem kell félned, hiszen nem akar, akkor se tenne semmi olyat, ami nem lenne helyes. Jó neveltetést kapott, a korához képest talán kicsit régimódi is, de éppen ez az, ami miatt biztos lehetsz benne, hogy ő nem olyan fiú, mint amilyennek te gondolod. – Szakadt fel mellkasomból egy mély sóhaj. – Másodszor pedig, én is pontosan tudom, hogy változó korban vagyok, amikor teljesen normális, hogy érdeklődöm a fiúk után, de elhiheted, hogy több eszem van annál, minthogy bármiféle hormonok, vagy bármilyen fiú befolyásolni tudja a józan ítélőképességemet. Nem kell aggódnod, apa, ha így folytatom, főleg ha ti mindenkihez, akit csak bemutatok nektek, legyen az barát vagy udvarló, így fogtok viszonyulni, mint most Edwardhoz, akkor nagy esélyem van rá, hogy nem csak harminc éves korom előtt nem megyek férjhez, de örökre vénkisasszony leszek! – mondtam teljes nyugalommal és komolysággal, majd meg se várva reakcióját, kisiettem a konyhából.

– Kicsim! – hallottam meg anyám hangját, aki végszóra érkezett haza, de nem törődtem vele, egyenesen a szobám felé indultam. – Itt meg mi történt? Bob, mit mondtál neki? – kérdezgette kissé hisztérikusan apámat, de a választ már nem hallottam, mert belépve a szobámba, magamra zártam az ajtót.

Szinte egész este sírtam, már az összes párnámat eláztattam sós könnyeimmel, mikorra végre sikerült elaludnom. Jó volt az a pár órányi öntudatlanság, ami alatt megfeledkezhettem a gondokról, melyeket saját magamnak okoztam azzal, hogy beleszerettem Edwardba, és a szüleimről, akik bár azt mondják, mindennél jobban szeretnek, mégis ellenem vannak. Főleg apám.

Miután reggel egy kicsivel tovább aludtam a kelleténél, gyorsan kellett elkészültem, majd se szó, se beszéd távoztam otthonról. Az iskola parkolójában már elég sokan voltak, de a tiltott helyek mellett még nem állt senki, így gyorsan le is parkoltam oda az autóm, és egyben ezt a helyet, ki is neveztem az én saját tiltott helyemnek.

Akárcsak tegnap, ma is meg akartam várni Edwardot, hogy együtt mehessünk irodalomra, na meg, hogy felköszönthessem őt és Nessie-t is. Alig pár percet kellett csak várnom, már be is gördültek az autók az iskola területére. Miután mind kiszálltak, Nessie egyenesen odajött hozzám, de arra álmomban sem számítottam, hogy a nyakamba veti magát.

– Jó reggelt, húgocskám! – köszöntött a nyakamat átölelve karjaival. Szemeim vészesen kikerekedtek a meglepettségtől.

– Boldog születésnapot, Nessie! – mondtam, ami hirtelen az eszembe jutott, majd éreztem arcom forróságát, és biztos voltam benne elpirultam, mikor köszönetként egy puszit nyomot arcomra. Teljesen zavarba jöttem, amire Emmett hangos, a többiek pedig visszafojtott nevetése csak rátett még egy lapáttal.

Miután Nessie elengedte a nyakamat, majd rámordult a többiekre, akik erre azonnal abbahagyták a netevést – még Emmett is –, ismét Edward kivételével, elindultak az iskola épülete felé.

– Boldog születésnapot neked is! – mondtam mosolyogva, de csak értetlenül összeráncolta homlokát. – Mi az, hiszen ma van a születésnapod. Tudom, tegnap nem mondtad, talán direkt, hiszen végül is senki se szereti, ha öregszik, de gondoltam, jól esne azért, ha valaki mégis felköszöntene – mondtam még mindig kissé zavarban érezve magam.

– Vagy úgy, értem – felelte és láttam, alig bírja visszatartani nevetését, bár most nem értettem miért.

Az irodalom óra sajnálatomra gyorsan eltelt, nem úgy, mint az utána lévő kettő. Bár figyeltem az órákon, hiszen tudtam, nem csak az érettségi múlik ezen, hanem a főiskolára való bejutásom is, mégis örültem, mikor elérkezett az ebédszünet. Katy és Hanna, akikkel együtt mentem biológiáról a menzára, egy véget nem érőnek tűnő sorba álltak be. Nekem viszont egyfelől nem volt kedvem végigvárni a sort, másfelől nem is igazán füllett most a fogam a nehéz ételekhez, így inkább a salátabár felé vettem az irányt.

Míg válogattam a kínálatból, önkéntelenül is eszembe jutott a tegnapi esetem Melissával. Bár egy cseppet se kellett volna, hogy érdekeljen, mi van vele, mégis foglalkoztatott a téma. Kicsit még most is úgy éreztem, hogy kitúrtam őt a helyéről, de persze ha ő nem lett volna olyan elutasító velem, akkor mindez meg sem történt volna. De hát nem volt mit tenni, így alakult és kész. Kár is volt rajta rágódni, hiszen nem én akartam, hogy így legyen. Míg ezen elmélkedtem, teljesen belemerülve gondolataimba, észre sem vettem, hogy valaki áll mögöttem, míg az illető meg nem szólalt.

– Nem egészséges csak salátán élni – mondta, és én annyira megijedtem, hogy nem csak összerezzentem, de még a tálcát is kiejtettem a kezemből. Egész testemben ziháltam, szívverésem gyors és szabálytalan volt, de még így is feltűnt, hogy nem hallottam a hangos puffanást, mellyel a tálcának kellett volna padlót érnie. – Sajnálom, nem akartalak megijeszteni, bocsáss meg, kérlek – hallottam meg ismét az előbbi hangot, melyet most szinte azonnal felismertem, így ijedtség helyett, mosollyal az arcomon fordultam Edward felé.

– Szia! Nincs semmi baj, csak kicsit elkalandoztam – néztem fel a ragyogó aranybarna szemekbe.

– Tessék, a tálcád – nyújtotta felém, épen és sértetlen a rajta lévő tányérral együtt. Nem igazán értettem, hogy tudta elkapni, de persze hálás voltam érte, így megköszöntem. – Komolyan mondtam, néha ehetnél mást is, mondjuk húst meg tésztát, és nem mindig ezeket a vackokat.

– Csak nem figyeltél? – kérdeztem hitetlenkedve. Bármennyire is gondolkodtam, egyszerűen nem találtam rá más magyarázatott, hogy mégis honnan tudja, hogy szinte minden nap salátát eszem itt az iskolában, hacsak nem onnan, hogy figyelt.

– Mondjuk inkább úgy, hogy jó megfigyelő vagyok – villantott rám egy csibészes mosolyt, amitől rögvest zavarba jöttem.

– De szeretem őket, ráadásul egészségesek is.

– Azt nem is vitatom, de a szervezetednek másra is szüksége van. A húsban például sok a fehérje, és a B12-vitamin is, ami elengedhetetlen, hogy ne legyél vérszegény – mondta mindezt teljes komolysággal, majd alig egy pillanattal később felnevetett.

– Most mégis min nevetsz? – kérdeztem értetlenkedve, de csak legyintett, majd abbahagyva a nevetést, már csak édesen mosolyogott. – Hát rendben – sóhajtottam lemondón, mert tudtam, ha nyaggatnám, sem kapnék választ kérdésemre. – Azért kedves, hogy ennyire figyelsz az egészséges fejlődésemre.

– Ne gúnyolj ki!

– Eszem ágában sem volt – tiltakoztam, és tényleg ez volt az igazság, hiszen, hogy is gúnyolhatnám ki azt a fiút, akit szeretek, és aki ráadásul aggódik értem. – És te, mit eszel? – néztem kissé körül, de sehol se láttam a tálcáját.

– Nos… az az igazság, hogy kicsit rendetlenkedik a gyomrom.

– Oh! – nyögtem fel, majd hirtelen egy kérdés kezdett foglalkoztatni. – Ugye megmutattad már magad a bácsikádnak? – kérdeztem gyanakvóan, de csak egy halk hümmögő hang hagyta el száját. – Szóval nem – jöttem rá a megoldásra válasz nélkül is, és ettől kissé dühös lettem rá. – Pedig megígérted! – emlékeztettem rá.

– Bells…

– Tudod elég vicces, hogy az én egészségi állapotom miatt aggódsz, de a sajátod miatt nem.

– Jól vagyok!

– A múltkor nem úgy tűnt, nagyon megijesztettél – gondoltam vissza az erdő, majd a szobájában történtekre, és az emlékektől önkéntelenül is megborzongtam.

– Sajnálom, de hidd el már semmi bajom, jól vagyok.

– Dehogy nincs. Túl makacs vagy, az a bajod! – mondtam határozottan.

– Azt hiszem, ezt anyámtól örököltem – mosolygott. – Hidd el Bells, jól vagyok, ne aggódj – fúrta tekintetét enyémbe, és az aranybarna íriszek olyan nyugalommal árasztott el pillanatok alatt, hogy ha akartam, se tudtam volna nem hinni neki. – Szóval, mit eszel? – jött egy percnyi csend után a kérdés.

– Mit egyek? – kérdeztem vissza, mire elmosolyodott, majd a tálcámról elvéve, visszahelyezte a pultra a tányért.

– Azt mondják, ma valami isteni a pulykás szendvics.

– Azt szeretem – feleltem mosolyogva, majd együtt elsétáltunk a szendvicsemért. – És ez? – néztem meglepetten a tálcámra helyezett rostos narancslére.

– A C-vitaminra is szükséged van – húzta ismét csibészes mosolyra száját.

– Rendben – adtam be a derekam elég könnyedén, de hiszen ki tudott volna neki ellent mondani. – De előre szólok, hogy ebből nem csinálunk rendszert.

– Majd meglátjuk – mosolygott továbbra is, én pedig olyan boldog voltam abban a pár percben, míg vele lehettem, mint eddig még soha. Bár tudtam, nem szabadna reménykednem, hiszen attól csak még jobban fog fájni, hogy nem lehetek vele úgy, ahogyan szeretnék, de jelenleg ez mit sem számított, hiszen most csakis az volt a fontos, hogy vele lehetek.

Ahogy az asztal felé haladtunk, ahol a barátaim is ültek – ahova egyébként ő maga ajánlotta fel, hogy elkísér –, megkértem egy szívességre, mégpedig, hogy legyen kedves Hannával. Először nem értette miért kérem ilyenre, de mikor elmagyaráztam neki, hogy sikerült kibékülnöm Hannával – aki csak annyit kért, mutassam be neki –, megadón bólintott.

Ahogy az asztalhoz értünk, minden szem ránk szegeződött, majd még jobban meglepődtek, mikor Edward udvariasan köszöntötte őket. Rebeca arcán a meglepettség mellett egy halovány mosoly is helyet kapott, míg Hanna úgy vigyorgott, mint a vadalma, mikor Edward külön köszöntötte őt, de amikor rámosolygott, azon nyomban elfogott a féltékenység.

– Akkor majd matekon – címezte nekem mondandóját, mire bólintottam, majd gyorsan nekiláttam az evésnek. Miután elköszönt a barátaimtól, halk susmorgás kezdődött az asztalnál, majd hirtelen csönd, melyet egy cincogó hang követett.

– Köszönöm, Bells – mondta Hanna, mire elégedetten néztem fel rá. A napi jócselekedetem is megvolt – nyugtáztam magamban.

Az ebéd hamar eltelt, Hanna alig fért a bőrébe egész idő alatt, míg Rebeca árgus szemekkel figyelte minden rezdülésemet, így még egy lopott pillantást sem vethettem Edwardra. A többiek eközben elmondták, hogy reggel egy másik banda társaságában látták Melissát, és nem kellett mondaniuk, magamtól is rájöttem, hogy ez azt jelenti, hogy azok, akik abban a társaságban vannak, és befogadták őt, valószínűleg elhitték minden egyes szavát, vagy legalábbis nem kíváncsiak az igazságra. Ettől persze fájdalmas sóhaj szakadt fel mellkasomból, de nem volt mit tenni.

Sajnálatomra, ahogyan a reggeli irodalomnak, most a matek órának is hamar vége lett. Edward mellett szinte repült az idő, még akkor is, ha bonyolult és unalmas képletekkel, definíciókkal traktált a tanár minket. Egyedül csak az zavar, hogy míg ki nem csengettek, Hanna minden ötödik percben hátrapillantott, hogy láthassa a mellettem ülő fiút, kinek szépsége tényleg páratlan volt, így teljes mértékig meg tudtam érteni barátnőm.

Miután sikeresen túléltem egy kimerítő tornaórát, fáradtan vezettem haza. A forró fürdő most is megtette a hatását, izmaim egészen ellazultak. Miután a házi feladataimmal is végeztem, valamint beszéltem pár szót a szüleimmel, nehéz súlyként zuhantam be az ágyba, ahol rögvest az álmok édes öntudatlanságába süppedtem.

Az álmom gyönyörű volt, melynek sosem akartam, hogy vége érjen, így mikor reggel megszólalt az ébresztő, ösztönösen csaptam rá, hogy elhallgattassam. Ez eddig rendben is volt, mert az álmom folytatódott, de miután végleg felébredtem, rá kellett jönnöm, hogy ezzel csak azt értem el, hogy alig egy fél órám maradt, hogy elkészüljek valamint beérjek az iskolába.

Magamban bosszankodtam, miközben a fürdőszobában készülődtem, majd még jól le is szidtam magam, mikor rájöttem, hogy az este nem készítettem ki a ruhát, amit ma fel kívánok venni. Nem volt sok időm, így nem válogathattam, csak kikaptam egy felsőt a szekrényből, és a tegnap viselt farmerommal párosítva felvettem.

Remek! – gondoltam, mikor a tükörbe végignéztem magamon. A felső, melyet viseltem, a tegnap vásárolt ruhák egyike volt, amit Nessie választott, nekem pedig nem volt szívem elutasítani, főleg azok után, hogy éppen előtte sírta ki magát a vállamon. A ruha tényleg szép volt, nekem is tetszett, így ezzel nem is lett volna gond, de azzal már igen, hogy túl mély volt a kivágása, valamint egyáltalán nem volt iskolába, de még Forksba való sem, ahol mindig borús az idő. Vajszínű pántos felső volt, apró virágokkal, és egy elvarással a mellrész alatt.

Az órára néztem, és mivel már nem volt időm átöltözni, gyorsan magamra kaptam egy fehér, kötött felsőt, a vállamra pedig az iskolatáskám, majd már indultam is a suliba. Szerencsémre ebben a kisvárosban nem volt nagy forgalom, így bár megkockáztatva, hogy esetleg lekapcsolnak, kissé beletapostam a gázba, aminek köszönhetően pontban nyolckor már a parkolóban voltam. Gyorsan beálltam a tegnap már kinevezett negyedik tiltott helyre, majd már indultam is volna angolja, mikor a kocsik takarásából Nessie és Edward lépett elém.

– Ti meg? – kérdeztem kissé zihálva az ijedtségtől, amit hirtelen feltűnésükkel okoztak.

– Neked is jó reggelt, húgocskám – köszöntött Nessie. – Azt hittem, ma már nem is jössz.

– Csak egy kicsit elaludtam – magyarázkodtam, majd tekintetem azonnal Edwardra siklott, amint lágy, bársonyos hangján ő is üdvözölt engem. – Ti… ti rám vártatok? – kérdeztem hitetlenkedve, miközben nagy nehezen sikerül Edwardról, ismét Nessie-re emelnem tekintetem.

– Mégis kire? – mosolygott újdonsült nővérem. – Oh, látom az egyik új felső van rajtad. Na igen, igazam volt, tényleg jól áll neked.

– Nem volt sok időm, csak kikap… hé! – kiáltottam fel hirtelen, megszakítva ezzel mondandóm, mikor lekapta a vállamról a táskát, melyet aztán Edward kezébe nyomott, aki, akár csak én, meglepetten nézett a testvérére.

– A felső tényleg jó, de ez a szvetter, amit rá vettél, egyszerűen szörnyű! – jelentette ki, mire bosszúsan fújtattam egyet, mivel ez volt a kedvencem.

Fel akartam szólalni, megmondani a véleményem, de időm sem volt rá, mert Nessie a kihalt parkoló kellős közepén nekiállt vetkőztetni. A megilletődöttségtől ledermedve álltam, levegőt is alig kaptam, és csak nagy nehezen jutott el a tudatomig, hogy nem vagyunk egyedül. Mikor erre rájöttem, azonnal Edwardra kaptam tekintetem. Közvetlen előttünk állt és minket nézett, de még akkor sem rezdült meg egyetlen arcizma sem, mikor Nessie már a kardigánt is lerángatta rólam, melyet ugyancsak az ő kezébe nyomott. Néztem őt, és egyszerűen már fizikai fájdalmat okozott a felém mutatott érdektelensége. Hát tényleg ennyire nem érdeklem őt, mint nő? – kérdeztem magamtól kétségbeesetten.

– Na, így már mindjárt jó – csapta össze elégedetten kezét újdonsült nővérem, akinek nyakát most a legszívesebben kitekertem volna „hálám” jeléül.

Miután a kabátomba visszabújtam, Edward végre megmozdult, és ahogyan rám mosolygott, mikor visszaadta a táskámat, kigyulladt a nem kívánt remény aprócska szikrája bennem. Lehetséges lenne, hogy mégiscsak tetszett neki, amit látott? – kérdeztem magamtól bizakodón. Bár igaz, nem születtem hattyúnak, de rút kiskacsa sem vagyok – mondtam magamban, de némi kétely maradt azért bennem.

Sokáig gondolkodtam Edward reakcióin, de nem tudtam eldönteni, hogy tényleg tetszettem-e neki, még ha csak egy kicsit is, vagy csak zavarban volt, amit nagyon is meg tudtam érteni, és a mosollyal csak leplezni próbálta ezt. Bármennyire törtem a fejem, nem találtam meg a választ, de abban biztos voltam, hogy haragszom nővéremre, és hogy ezt azért még visszakapja.

Mikor elkezdődött a várva várt matekóra, már kissé jobban éreztem magam. Edwarddal még a folyosón összetalálkoztunk, majd együtt mentünk be a terembe, ahol Hanna vigyorogva fogadott minket. Persze volt is oka rá, hiszen miután tegnap megkértem Edwardot, legyen vele kedves, most amint mellé értünk, köszöntötte őt, megint csak egy édes mosollyal arcán, amitől persze nem csak barátnőm lélegzete akadt el.

– Nem fázol? – kérdezte ironikusan Edward, a rajtam lévő kabátra nézve, melyet még miután helyet foglaltunk sem vettem le.

– Haha, nagyon vicces – nyújtottam ki rá a nyelvem, mire elnevette magát.

– Miért nem veszed le?

– Mert a drágalátos testvéred elvette a szvetterem – mondtam duzzogva, és magam előtt összefontam karjaim.

Mikor az előző órán, melyre Nessie-vel együtt jártunk, meglátta, hogy visszavettem a kardigánom, minden erejét beleadva szabadított meg tőle – újra –, és nem is adta vissza. Azt mondta, a nap végéig nála marad, én pedig nem tehettem semmit, hiszen annyira azért én sem voltam vakmerő, hogy szembeszálljak egy törékenynek tűnő, ámbár nagyon is erős lánnyal.

Bár igaz, elég meleg volt a teremben, de persze eszem ágában sem volt levenni a dzsekim. Még csak az hiányzott, hogy mindenki rajtam nevessen, amiért ilyen külsővel – bár igaz, nem vagyok egy rút kiskacsa – magamra mertem venni egy efféle felsőt.

– És ezért te inkább megsülsz? – nézett rám Edward értetlenül. – Furák vagytok ti em… lányok – sóhajtott. – De most komolyan, Bells. A végén még rád melegszik a kabát, aztán ha kimész, megfázol – mondta meggyőzőn, és mindemellett persze még igaza is volt.

Nagyot sóhajtva biccentettem, jelezvén igaza van, majd miután kibújtam a dzsekimből, melyet a székem támlájára terítettem, félve Edward felé pillantottam. Megint mosolygott, de most valahogy éreztem, hogy nem zavarában teszi ezt. Talán igaz, nem nőként néz rám, amit bármennyire is fáj, el kell fogadnom, de legalább törődik velem és mellettem van, mint barát, ami legalább valamelyest enyhit a fájdalmamon.

Ebbe kezdtem is volna belenyugodni, már amennyire ez lehetséges volt, főleg ilyen rövid idő alatt, de amikor az egyik alkalommal óra alatt felé sandítottam, meglepetten vettem észre, hogy engem néz. Persze azonnal észrevette, hogy én is őt nézem, majd miután rám mosolygott, visszafordult előre és folytatta a jegyzetelést.

Különös – gondoltam, ellenben közben persze valahol tetszett, hogy most így viselkedik a jelenlétemben, amit természetesen azonnal az új felsőm számlájára írtam. Bár tudtam, megint csak áltatom magam, mégis olyan jó volt azt hinni, érdeklem őt, még ha csak egy kicsit is. Igaz, Edward érzéseiben nem voltam biztos, abban viszont nagyon is, megtartom a ruhát, valamint, noha még mindig haragszom Nessie-re, legközelebb is vele megyek vásárolni, és nem mindenben, de többnyire hallgatni fogok rá.

Miután vége lett az órának, Edwarddal kettesben mentünk a menzára, amiért a tanárnak lehettem hálás, mivel ott marasztalta Hannát. Szokásomhoz híven a salátabár felé vettem az irányt, de Edward megragadva kezem, a leghosszabb sor felé húzott.

– Ráérsz ma? – kérdezte egy perccel később, már a sorban állva. Először meglepődtem, nem igazán értettem, miért kérdi, de mikor megemlítette az irodalom, és a kidolgozás szavakat, már tudtam, mire gondol. Persze rögvest és boldogan rávágtam, hogy igen, majd miután kimondtam, zavartan kaptam el róla a tekintetem, mire halkan felnevetett. – Akkor, átjössz vagy inkább…

– Átmegyek! – vágtam gyorsan szavába, ami persze meglepte.

– Csak nincs valami baj? – kérdezte rendületlenül fürkészve vonásaimat.

– Nem, dehogyis. Csak tudod, apám… – kezdtem bele, de végül úgy döntöttem jobb, ha nem tudja, mit gondol apám a fiúkról, és persze ezáltal róla is. – Hagyjuk!

– Rendben – mondta, és hálás voltam, amiért nem faggat. – Suli után azért hazakísérjelek?

– Nem kell, inkább találkozzunk nálatok.

– Biztos? Egyáltalán eltalálsz hozzánk? – kérdezte hitetlenül.

– Már voltam párszor, nem hinném, hogy eltévednék – feleltem, és bár az a pár, csupán csak két alkalom volt, mégis úgy éreztem, beleégetődött az út elmémbe.

Miután beleegyezett, majd sorra kerülve választott nekem ebédet – ízletest, táplálót és fontos vitaminokban valamint ásványokban gazdagot –, ismét elkísért az asztalomhoz. A többiek ma már nem lepődtek meg annyira, bár jó alaposan szemügyre vették most is őt, Hanna pedig mindeközben majd kicsattant a boldogságtól, amiért ma már másodjára köszöntötte. Miután magamra maradtam a barátaimmal, Ned közölte velem az észrevételét, miszerint Edward túlságosan is rám akaszkodott. Ezt persze nem hagyhattam szó nélkül, reflexszerűen védtem meg szívem választottját. Bár Hanna némi szúrós pillantással jutalmazta mondandóm, mégsem tagadhattam az igazságot, miszerint szeretek Edwarddal lenni.

Ezt követően az ebéd mondhatni csendben telt el, majd miután túléltem még két hosszú, unalmas tanórát, és a parkolóban elköszöntem Nessie-éktől, hazamentem, ahol azonnal gyors készülődésbe is kezdtem, hogy a nap további részéből, minél többet tölthessek majd Edwarddal.

Már éppen indulni készültem volna, mikor a bejárati ajtóban megcsörrent a kulcs, majd ismerős és ismeretlen hangok szűrődtek be odakintről. A konyhából kilépve, érdeklődve figyeltem, kik jöhettek ilyenkor hozzánk vendégségbe.

Elsőként apám lépett be a házba, majd őt egy vele egykorú férfi, és egy velem egyidős fiú követte. A számomra ismeretlen férfi egy fél fejjel lehetet csak magasabb, mint apám, haja őszes volt, szemei mélyen ülőek és sötétek. A mellette álló fiú, ki velem lehetett egyidős, ugyan olyan magas volt, mint apám, fekete rövidre vágott haja némi zselétől csillogott, szeme és bőrszíne – mely kissé sötétebb volt, mint az enyém – pedig megegyezett az ősz hajú férfiéval.

– Szia, Bells! Jó, hogy itt vagy, gyere, hadd mutassalak be – intett apám, én pedig engedelmesen odamentem hozzájuk. – Ő itt a lányom, Bells.

– Szia Bells! – köszöntött elsőként az ismeretlen férfi, majd a háttérben a fiú egy halk sziát intézett hozzám.

– Örvendek uram – köszöntem illedelmesen, majd én is elhebegtem egy sziát a fiúra nézve.

– Ugyan, szólíts kérlek Tonynak. Tudod mi Bobbal, az apukáddal a legjobb barátok voltunk az egyetemi évek alatt, csak hát az idő és a távolság – sóhajtott fel kissé keserűen, be sem fejezve a mondatot.

– Szép idők! – sóhajtott fel apám is.

– Ő itt a fiam, Matt. Talán ismerhetitek egymást az iskolából – mondta, de én csak aprót ráztam a fejemen, jelezvén nem ismerem.

– Jaj, drágám, miért nem szóltál, hogy megérkeztetek – sietett le a lépcsőn anyám, majd miután üdvözölte a vendégeket, megkérte apámat, hogy vezesse körbe őket a házban, majd elsietett a konyha irányába.

Úgy tűnt Mattet nem érdekli a házunk, amit mondjuk meg tudtam érteni, hiszen ez is csak ugyan olyan volt, mint akármelyik másik, viszont ahogyan rám nézett, az eléggé zavaró volt, így inkább gyorsan anyám után mentem, csak hogy ne kelljen vele kettesben maradnom.

– Anya – kezdtem bele mondandómba, hogy elkéredzkedjek, de először egy kis türelmet kért – mintha olyan nagy odafigyelést igényelne megkenni a kenyereket –, majd engem is befogott munkára. Miután végeztünk a szendvicsekkel és a ropogtatnivalókat is tálra tettük, végre nekem szentelte a figyelmét.

– Mit akartál mondani, kicsim?

– Csak azt, hogy szeretnék elkéredzkedni, mert Edward… – kezdtem bele, de akkor apám kemény hangja csattant fel a hátam mögül.

– Már megint mi van azzal az Edward gyerekkel? – kérdezte némi neheztelő éllel hangjában, és szinte beleborzongtam abba, ahogyan kiejtette Edward nevét.

– Jaj, Bob, hagyd már beszélni a gyereket – szólt rá anyám. – Szóval, mit akartál mondani, kicsim?

– Csak azt, hogy… – gondoltam át egy pillanat alatt a dolgokat, és nem maradva más választásom, ismét hazudtam a szüleimnek. – Edward testvérével, Nessie-vel moziba szeretnénk menni. Ugye nem gond?

– Nem, persze, hogy nem. Menjetek csak, és érezzétek jól magatokat. Igaz, Bob? – nézett apámra, és hangja inkább már parancsoló volt, mintsem kérdő.

– Persze, persze. Aztán majd igazán bemutathatnád ezt a kislányt nekem is – mosolygott rám, majd felkapva az egyik szendvicsestálat, elvonult. Anyám is rám mosolygott, majd a süteményekkel együtt, ő is apám után ment.

Megkönnyebbülve fújtam ki a levegőt, mely a tüdőmben rekedt, még akkor, mikor meghallottam apám acélos hangját. El sem hittem, hogy sikerült, bár a tudat rossz volt, hogy megint hazudnom kellett nekik. Gyorsan letörültem a láthatatlan izzadságcseppeket a homlokomról, de mikor megfordultam, hogy indulok szembetaláltam magam Matt vizslató tekintetével. Elég zavaró volt, ahogyan nézett, szinte már félni kezdtem tőle. Nagyon furcsa és idegesítő ez a fiú – mondtam magamban.

– Ha megengeded – néztem rá, mire félreállt az utamból. Már majdnem elértem a konyha bejáratát, mikor is gúnnyal áztatott hangja, de legfőképpen szavai megtorpanásra késztettek.

– Biztosan jól fogod magad érezni, ehhez nem férhet kétség.

– Hogy… mit mondtál? – kérdeztem nyögvenyelősen, feléje fordulva.

– Csak annyit, hogy érezd jól magad Nessie-vel, vagy inkább hívjam őt Edwardnak? – húzta önelégült mosolyra száját, miközben bennem megállt az ütőér, és légzési problémáim is támadtak. – Egyáltalán tudják a szüleid, hogy mennyit lógsz ezzel a Cullen sráccal, vagy mindig azt hazudod nekik, hogy a húgával vagy?

– Neked ehhez semmi közöd! – förmedtem rá nem túl szívélyesen.

– Ebben igazad van, de ha nekem nem is, a szüleidnek annál több közük van hozzá – villantak meg ravaszul, szinte már éjfekete íriszű szemei. – Azt hiszem jobb lesz, ha szólok is nekik – indult meg felém, de mikor gyorsan beálltam az ajtóba, nehogy ki tudjon menni, megállt.

– Ne merészeld! – mondtam fenyegetően.

– Tudod, már délután óta kíváncsi vagyok valamire, szóval válaszolj, de őszintén. Tényleg csak az irodalom kidolgozásról van szó, vagy ti így hívjátok „azt” a tevékenységet? – rajzolt macskakörmöket a levegőbe, mire hirtelen elállt a lélegzetem. Szemeim vészesen kikerekedtek, szám teljesen kiszáradt, nyelni is alig bírtam. Miután kissé felocsúdtam a sokkból, megpróbáltam összeszedni magam, de mindeközben olyan égető dühvel néztem Mattre, hogy azt vártam, menten porrá ég itt előttem, ám nem tette.

– Ezt meg mégis, hogy képzeled? – kértem ki magamnak.

– Ez csak egy egyszerű kérdés volt. Szóval, igen vagy sem? – tetette az ártatlant, mintha csak tényleg egy semmitmondó eldöntendő kérdést tett volna fel.

– Hmm… – fújtattam bosszúsan. – Ha még úgy is lenne, neked akkor sem lenne semmi közöd hozzá!

– Szóval nem – vonta le a következtetést. Micsoda lángész – gondoltam. – Bár ki tudja, az is lehet, hogy éppen ma lesz a nagy nap – vigyorgott kajánul.

– Fogd be! – üvöltöttem rá, de persze közben vigyáznom kellett, hogy szüleim nehogy meghalljanak.

– Tudod, apád biztosan nem örülne neki, ha tudná, hogy a fiatalabbik Edwarddal töltöd az időd. Úgy vettem észre, nem szívleli, amit mondjuk meg is értek, hiszen olyan furcsa népség ez a Cullen. Sok mindent beszélnek róluk. Bár a dokit kedvelik, de a többiekről megvan mindenkinek a maga véleménye, és ugye mondanom sem kell, hogy nem a szíve csücske ez a család az ittenieknek. Mondjuk, biztosan van alapja a szóbeszédeknek, szóval csak légy óvatos! Én a helyedben messzire elkerülném őket, és hidd el, ezt most jó szándékkal mondom.

– Kösz a figyelmeztetést, felfogtam, de nem érdekel! – feleltem még mindig ingerülten.

Az nagy kár – mondta, miközben arcom felé nyúlt, de még mielőtt megérinthette volna, elrántottam a fejem. Ő csak ingatta az ővét, majd leeresztette kezét, és hátralépett egy lépést. – Tényleg kár lenne ezért a szép pofiért, ha bármi baja esne – mondta lágyabban, és most már egyre jobban zavart közelsége, így én is tettem hátra egy lépést, de még mindig eltorlaszolva a kijáratot. – Fogad meg a tanácsom, Bells, és kerüld el őket messzire, ellenkező esetben kénytelen leszek szólni a szüleidnek, milyen alakokkal barátkozol, hogy ők tilthassanak el tőlük. Apád biztosan nem lesz elragadtatva, főleg ha még azt is megtudja, hogy emiatt az Edward gyerek miatt hazudozol nekik – fenyegetett meg.

– Ne merj beleszólni a dolgaimba, de legfőképpen ne merészelj így beszélni róluk! Megértetted? – Szinte már vicsorogtam rá, de ő csak halkan nevetett.

– Értettem, de nem érdekel – mosolygott önelégülten, ami csak még jobban felhergelt.

– Pedig jobb lenne, hogyha érdekelne, ha jót akarsz magadnak – figyelmeztettem most én.

– Mert különben mi lesz? Csak nem rám küldöd akkor a drágalátos Edy fiúdat? – kérdezte gúnyosan.

– Nem, inkább majd Emmettnek szólok. Tudod, ő az a nagy és izmos fiú a Cullen családban. Majd ő ellátja a bajod.

– Hú, most nagyon megijedtem! – játszotta ironikusan az ijedt kisfiú szerepét. – Tudod mit? Mondjuk, hogy egyelőre nem szólok a szüleidnek, de figyelni foglak, és ha továbbra is azt látom, velük lógsz, akkor kénytelen leszek mégiscsak beszélni a szüleiddel, hogy észhez térítselek – mondta, és semmi kétségem nem volt, hogy tényleg komolyan gondolta. – Egyébként meg, ha barátokra vágysz, itt vagyok én – mutatott magára szája szegletében egy kaján vigyorral.

– Oh, hát persze! – nyögtem fel mikor megértettem igazi szándékát. – Gondolhattam volna, hogy innen fúj a szél – szusszantottam fel bosszúsan, és ezt már nem bírtam ki nevetés nélkül. – Szóval azt mondod veled kéne inkább barátkoznom Edward helyett, és gondolom, azt sem bánnád, ha történetesen összejönnénk. Igaz?

– Nos, hogy őszinte legyek, nem ez az egyetlen okom, de nem, nem bánnám! – vallotta be, éppen ahogyan gondoltam. – Ami igaz, az igaz, még mielőtt tudtam volna ki is vagy, láttalak már egy párszor a suliban, és mi tagadás, megtetszettél – nézett végig rajtam, mire gyorsan összefontam karjaim mellkasom előtt, és még fejemet is elfordítottam, csak, hogy ne is kelljen látnom, ahogyan végigmustrál. – Igazán megismerhetnénk egymást kicsit közelebbről is – mondta kacéran, és ismét tett felém egy lépést.

– Csak álmodban! – vágtam arcába az igazságot, majd egyszerűen sarkon fordultam és otthagytam.

Tudtam, mielőtt autóba ülök, előbb le kéne higgadnom, így felrohantam a szobámba. Alig negyed óra alatt aztán sikerült legalább annyira lenyugodnom, hogy biztos lehettem benne, nem megyek neki az első fának. Kocsi kulcs, táska és már mehettem is.

Miközben megpróbáltam a legnagyobb csendben kiosonni a házból, remélve, hogy nem vesznek észre, olyan érzetem támadt, mintha én is egy lennék azok a lányok közül, akik a filmekben titokban szöknek el otthonról, hogy kedvesükkel lehessenek. Bár igaz, Edward nem volt a kedvesem – legnagyobb sajnálatomra –, de a helyzetem minden másban megegyezett azokkal a lányokéval.

– Állj csak meg, kisasszony! – hasított bele a csendbe apám acélos keménységű hangja.

Miután megálltam, gyorsan elrebegtem magamban egy imát, majd nagyot nyelve fordultam apám felé, de mikor megláttam Mattet a nappali boltíves ajtófélfájának dőlve, arcán pedig kárörvendő vigyorát, miközben engem nézett, szinte ostorcsapásként ért a felismerés.

Nem, az nem lehet, nem mondhatta el neki! Ilyen gyorsan nem, hiszen megígérte! – tiltakoztam magamban, miközben éreztem, az összes vér kifut arcomból, sápadtabbá varázsolva ezzel bármely Cullennél.

7 megjegyzés:

  1. Huuuh nagyon jó rész volt! :)
    De ez a Matt gyerek nagyon idegesítő :D Legszívesebben felpofoznám,de komolyan...elégé nagy az önbizalma :D Remélem,hogy eltud menni Bells..és tuti,hogy a következő részben lesz csók :):P Nagyon várom már :) ;) Remélem,hogy a Matti gyerek meg pofára fog majd esni...:D
    puszik Bogyoka

    VálaszTörlés
  2. Huh, a szívemet nem is tudom melyik orvos rakta vissza...
    Nagyon izgi részvolt:) Alig várom már, hogy legyen folytatása.
    Ez a Matt... tényleg nagy önbizalommal rendelkezik... Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle:D
    Csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  3. Szia,nagyon tetszett.Ezt a Matt gyereket már most utálom.Nem elég,hogy beképzelt,még fenyegetölődzik is.Remélem azért sikerül Bellsnek elmennie,és hogy hamarosan meg lesz az a csók:)Izgatottan várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Bogyoka!

    Köszönöm, örülök, hogy ennyire tetszett. :)
    Gondoltam ám, hogy nem lesz a kedvencetek Matt, de hát ilyen figura is kell bele. Juj, bunyó! XD Megadjam a címét, megvered? XD
    Nos, az majd hamarosan kiderül, hogy el tud-e menni Bells, és persze, hogy jól gondoltad-e, már ami a csókot illeti. ;)

    További kellemes hétvégét kívánok! Köszönöm, hogy írtál és, hogy olvasol! :)

    Pusza, Krisz



    OneGirl!

    Juj, vigyáz! :O Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett, de azért vigyáz az egészségedre! :D Egyébként meg tudnád adni az orvosod számát, aki visszatette a szíved, mert néha nekem is nagy szükségem lenne egy szívspecialistára! XD
    Ugyan csak örülök, hogy izgalmasnak találtad. :)
    Igen-igen, Matt tényleg nem a szívetek csücske lesz, de hát ilyen emberek is kellenek.

    További kellemes hétvégét kívánok! Köszönöm, hogy írtál és, hogy olvasol! :)

    Pusza, Krisz



    Erzsi!

    Köszönöm, igazán örülök, hogy tetszett. :)
    Gondoltam, hogy utálni fogod/fogjátok Mattet! :D (Csak így, zárójelben merem megkérdezni, most sajnálnom kéne őt? XD)
    Nos, majd a következő részből kiderül, hogy sikerül-e Bellsnek elmennie, és persze, hogy te is jól gondolkoztál-e, mármint ami a csókot illeti. ;)
    Én is izgatottan várom már a folytatást, csak én azért, mert már nagyon szeretném tudni, hogyan fogadjátok majd, mit szóltok majd hozzá, mennyire fog tetszeni és ilyenek, mikor kiderül mit is takartak kissé sejtelmes szavaim. :D
    Nyugi, nem verlek át titeket, tényleg lesz benne valami. :P

    További kellemes hétvégét kívánok! Köszönöm, hogy írtál és, hogy olvasol! :)

    Pusza, Krisz

    VálaszTörlés
  5. Hova tünt a csók?..jól átvertél.:D:P
    Matt-től a falra másztam,nagyon szemét..de biztos vagyok benne hogy lesz még dolgunk vele..
    Ja, nagyon jó volt a fejezet, külön gondolatot nem ragadnák ki belőle,talán annyit hogy Edward enyhe sokkos állapotba került amikor Nessie elkezdte Bellst vetkőztetni a parkolóban?..aztán az is jó húzás volt hogy elkobozta a szvetterét:))
    nah olv.tovább

    VálaszTörlés
  6. Szia Molly!

    Én egy szóval sem mondtam, hogy lesz csók. :P
    Azt te/ti gondoltátok. :P
    Igen ezzel a Matt dologgal nem vagy egyedül, szerintem engem is beleértve nincs olyan ember aki szereti őt. XD
    Igen, igen lesz még szerepe, ezért is került ki a képe oldalra. Csak a fontosabb mellékszereplők képeit teszem ki a főbbek alá.
    Enyhe? Hát ha elképzelem fordítva ezt a szitut és persze én vagyok ott Bells helyett, akkor én szívrohamot kaptam volna. XD
    Nessie már csak ilyen. :P

    Pusza, Krisz

    VálaszTörlés
  7. Nem mondtad,nem mondtad..persze hogy nem..na de ilyenek vagyunk mi olvasók,kom-bi-ná-lunk!
    Jjaa, a jelenetet fordított esetben sürgősségi vámpírizálást követelt volna:)

    VálaszTörlés