2011. június 23., csütörtök

Két újabb különleges díj!A legjobb Meyer-hű mű
 
 
Ismételten csak egy nagyon különleges díjjal ajándékoztak meg, mégpedig nem más, mint Rímea!
(Rímea nevére kattintva eljuthattok Blog díjjak oldalára, ahol is nem a szokványos díjakra lehet blogírókat ajánlani. Ha szerintetek valaki megfelel egy díj szabályainak, akkor ajánljátok, mert ezeket a díjakat nem kapja meg mindenki, mint az általában a díjaknál lenni szokott.)
Nagyon szépen köszönöm Rímea, hogy gondoltál rám, megtisztelő, hogy úgy véled megérdemlem.
Millió puszit és egy hatalmas Quileute ölelést küldök neked!  :)A díjjal kapcsolatos tudnivalók és szabályok:

A díjat olyanok kaphatják meg, akik…
1, Twilight-os fanfictiont írnak
2, Meyer-hűek
3, Írónak sem utolsók
4, Akikre Rímea (akár valaki ajánlásával) ruházta rá a díjat

A díj szabályai:
1. Elfogadja az illető és közzé teszi a blogján.
2. Megköszöni -mert az úgy illedelmes :D
3. Ha úgy gondolja, hogy más is ír Meyer-hű művet, akkor ajánlhatja őt/őket Rímeánál a díjra.
4. Aki megkapta, írja le, hogy hogyan találkozott a Twilight könyvvel és milyen hatást gyakorolt rá -bár ha fanficet ír, akkor gondolom NAGYOT :)
5. Viselje boldogan a címet, mert ezt nem csak a műve kapta, hanem Ő maga is, hiszen valakinek a kobakjából ki kellett pattannia az ötletnek :)4. pont, hogyan találkoztam és milyen hatással volt rám a Twilight saga:

Ha a számítógép adatai pontosak, akkor 2009. november 28.-án, egy unalmas szombat délutánt akartam elütni épp filmezéssel, mikor ráakadtam az Alkonyatra. Leírás: vámpír+vérfarkasok+szerelem… Addig csak a Drakulát láttam, de mondom megnézem. A barátaim nem ismerték a filmet (az egyik csak úgy, hogy abban vannak a csili-villi vámpírok), így nem volt külső behatás, hogy márpedig ezt a filmet látnod kell és szeretned a könyvet, amit nagyon utálok! (Ilyenkor van, hogy annyira megutálok valamit, hogy képtelen vagyok megnézni vagy elolvasni.)
Megnéztem a filmet és bár nem tudom megmagyarázni, hogy mi, meg hogyan és mikor, de tényleg hatással volt rám. Ugyanis bár akkoriban már többet olvastam, mint addigi életem során összesen (jaj, de utáltam olvasni fiatalon XD), de erre a történetre azonnal lecsaptam. Egyszerűen megfogott, és érdekelni kezdett, hogy mi van a dolgok mögött – amiket a filmben észrevehetően ugye kihagytak, hisz ki nem veszi észre, hogy értelmetlenek a poénoknak szánt dolgok a vásznon.
Szóval gyorsan be kellett szereznem az első könyvet, amit követett a második és így tovább.
Épp a Breaking Dawnt olvastam – már túl voltam az első felén, Jake szemszöge jött volna -, mikor jött egy sugallat/ötlet/ihlet, akármi és mivel éreztem, nem bírom ki a könyv végéig, nekiálltam megírni a New Sunt. :) Ez volt 2009. december 18.-án. És innentől nem volt megállás!
2010. január 26.-án befejeztem a New Sun Sunrise részét. Másnap, 27.-én elkezdtem és március 8.-án befejeztem a Shine részét, majd, hogy sose kelljen megválnom ettől a történettől március 9.-én belekezdtem a harmadik, a Sunset részébe. Amit aztán félbehagytam, mert páran az akkori baráti körömből arra bíztattak, hogy publikáljak én is. Így született meg végül a New Sun második/új változata.
Azt hiszem, ennyi lenne az én kis Twilightos történetem! :DÉs akiknek ezt a díjat teljes meggyőzödéssel ajánlanám…:

Amint beszéltem Rímmeával közzéteszem a neveket!
(Igaz, nem olvasok sokakat, de akiket mégis, azokat egyrészt pont a hűségük miatt szeretek.) :)
Legromantikusabb történet

 
Akárcsak a fentebb említett díjat, ezt is Rímea jóvoltából kaptam! Meg úgy hiszi – őt idézem –, az én történetemet fűti a vágy és hajtja a titok.
Nagyon szépen köszönöm Rímea, hogy gondoltál rám, megtisztelő, hogy úgy véled megérdemlem.
Most már kétmillió puszit és két hatalmas Quileute ölelést küldök neked!  ;)A díjjal kapcsolatos tudnivalók és szabályok:

1. Elfogadja a díjat, aki kapja és megköszöni -hisz mind etikusak vagyunk :D
2. Közzéteszi a blogján és büszke arra, hogy nem csak egyféleképpen tudunk szerelmesek lenni :)
3. Leírja, hogy számára milyen volt/van az első nagy szerelem - amire sokan mondják, hogy plátói, de ez nem igaz!
4. Ajánlhatja olyanoknak – Rímeánál –, akik szerinte tudják, mit jelent az a szerelmes történet, ahol nem csak dúl a láw :)A 3. pontnak most nem tennék eleget, mivel bonyolult is megfogalmazni egy ilyet, na meg ezt olyan személyesnek érzem – sok mindent írtam már így is az életemről. :$ Írok inkább róla belecsempészve a történeteimbe. :P


És akik történetét szerintem fűti a vágy és hajtja a titok, akiknek ezt í díjat ajánlanám…:

Persze előtte még beszélnem kell Rímmeával!


(A neveikre kattintva a blogjukra juthattok, ahol megtalálhatjátok a történeteiket, amiket egytől-egyig szívből ajánlok mindenkinek! Nagyon jó írópalánták remek történetekkel. Nem fogtok bennük csalódni. ;))

2 megjegyzés:

 1. Drága Kris :)

  Gratulálni szeretnék igazán megérdemled és mivel úgy néz ki hogy tudok komizni megint így megyek bepótolom a lemaradást :)
  Puszi és tudod legyél nagyon nagyon rossssz :D
  Andi

  VálaszTörlés
 2. Szia Drága! :)

  Nagyon szépen köszönöm az ajánlást! :$ És gratu a díjakhoz, megérdemled őket! :)
  Pussz!

  VálaszTörlés